Menu

Karico taitaa tarrat ja osaa etiketit.

Karico on tarrojen ja etikettien erikoispaino. Tarrapainomme on monessa mukana: Valmistamme etikettejä, tuotetarroja, laitekilpiä, varoitustarroja, viivakooditarroja, sinettitarroja ja lukuisia muita tarratuotteita.

Tutustu lähemmin tuote- ja palveluvalikoimaamme!

“Ketterä tarrapaino”, luonnehti eräs asiakkaamme osuvasti. Se kuvaa hyvin Karicon joustavuutta ja palveluasennetta. Tyytyväiset tarra-asiakkaamme edustavat eri teollisuuden aloja, kauppaa ja logistiikkaa sekä julkista sektoria, niin isoja kuin pieniäkin tarratarpeita.

Ota yhteys ja anna meidän auttaa tarra-asioissa!

Ajankohtaista

 • 8.9.2015 / MESSUSYKSY JATKUU

  EMPACK-ammattitapahtuma kerää 7.-8.10.2015 Helsingin Messukeskukseen pakkausalan osaajat. Karico osastoineen on mukana.

 • 17.8.2015 / KARICO MUUTTAA

  Muutamme uusiin, isompiin toimitiloihin elokuun aikana. Pysymme edelleen samassa Sinimäentie 10:ssä mutta jatkossa löydät meidät B-portaasta.

 • 14.7.2015 / NÄHDÄÄN MESSUILLA!

  Esittelemme tarraosaamistamme Tampereen Alihankintamessuilla 15.-17.9.2015. Tule tutustumaan toimiviin tarraratkaisuihimme!

 • 7.5.2015 / KARICON ILME UUDISTUI

  Uudistuneet kotisivumme ovat nyt helposti selattavissa kaikilla päätelaitteilla. Päivityksen myötä sai myös logomme tuoreen ilmeen.

 • 7.5.2015 / PARAS LUOTTOLUOKITUS

  Suomen Asiakastieto, Bisnode ja Kauppalehden Balance Consulting luokittelivat jälleen Karicon vahvaksi ja vakaaksi yritykseksi.