Menu
  • Tutustu laajaan toimialaosaamiseemme!

Tarratarpeiden tuntemus vankalla pohjalla

Yli 40 vuoden kokemuksemme tarrojen ja etikettien painamisesta on perehdyttänyt meidät eri toimialojen erityispiirteisiin. Tunnemme erilaisten käyttöolosuhteiden ja prosessien vaatimukset, hallitsemme direktiivit ja viranomaishyväksynnät. Asiantuntijoiden kanssa Sinun on helppoa asioida.

Sähkölaitteet ja koneet

Sähköteknisen teollisuuden laitekilvet ja tarramerkinnät ovat kuuluneet valikoimaamme alusta saakka. Tämä vaativa asiakasryhmä on luonut pohjan toimintaperiaatteille, joita tänä päivänä sovellamme kaikkiin asiakkaisiimme. Korkea laatua, toimitusvarmuutta ja erinomaista palvelua arvostavat sekä kotimaiset että vientiasiakkaamme.

Tunnemme sähkölaitteiden ja koneiden merkintämääräykset ja ymmärrämme kestovaatimukset, tuttuja ovat RoHS ja Reach. Tuttuja ovat myös tiukat aikataulut, minkä vuoksi olemme panostaneet laajaan erikoismateriaalien varastovalikoimaan. Meiltä saat myös UL-hyväksytyt tarrat, olipa kyse sitten painetuista tarrakilvistä tai blancotarroista.

Elintarvikkeet, juomat ja luontaistuotteet

Digipainomme eduista hyötyvät niin isot valmistajat kuin pientuottajatkin. Koska kuvalaattoja ei tarvita, ovat säästöt huomattavat. Digipainossa syntyvät edullisesti etiketit laajaankin tuoteperheeseen, samoin sesonki- ja kieliversiot. Monikerrostarra tarjoaa ratkaisun arvontanumeroiden tai muun lisäinformaation painamiseen. Lyhyen toimitusajan ansiosta voit tilata etikettisi pienemmissäkin erissä.

Etiketit eivät saa loppua kesken, rullien on toimittava etiketöintilaitteissa ja viivakoodien kassoilla. Tämän lisäksi etiketin on oltava myyvä. Erityistä kiitosta olemme saaneet UV-väriemme täyteläisestä painojäljestä, joka erottaa tuotteesi kilpailijoista. Arvokasta vaikutelmaa voidaan vielä tehostaa metallisävyillä kuten kullalla. Taloudellisuus, toimivuus, tyylikkyys – siinä tarjoamamme menestysresepti.

Etiketit kosmetiikkaan, puhdistusaineisiin ja kemikaaleihin

Kosmetiikkatuotteiden etiketeissä painojäljeltä edellytetään erittäin korkea laatua, sillä se vaikuttaa vahvasti koko tuotteesta syntyvään laatumielikuvaan. Näyttävyyttä ja huomioarvoa saadaan lisättyä myös erikoismateriaaleilla ja –painoväreillä. ’No Label Look’, metallisävyiset foliopainatukset, hologrammiefektit ja monet muut mahdollisuutemme ovat hyödynnettävissäsi.

Kemialliset aineet asettavat oman haasteensa tarroille ja etiketeille. UV- värimme ovat kestoltaan erinomaisia ja tarvittaessa painatus voidaan vielä suojalaminoida. Käytämme aina lujia materiaaleja ja liimoja, koska etiketit sisältävät käyttäjän turvallisuuden kannalta tärkeää informaatiota. Seuraamme alan lainsäädäntöä koskevia muutoksia ja opastamme niissä myös asiakkaitamme.

Kauppa ja logistiikka

Viivakooditarroihin ja tulostamiseen liittyvä asiantuntemuksemme on saattanut meidät yhteen lukuisten vähittäiskaupan, tukkukaupan ja maahantuonnin toimijoiden kanssa. Vankkaa osaamistamme hyödynnetään myös kuljetuksen ja varastoinnin tarraratkaisuissa. Yhteistyö ammattilaisten kanssa on helppoa.

Tulostuspalvelustamme saat valmiit viivakooditarrat, tuoteselostetarrat tai vaikkapa lavalaput joustavina ja nopeina täsmätoimituksina. Jos taas tulostat itse, toimitamme sopivat blancotarrat luotettavasti ajallaan. Sinun ei tarvitse kantaa huolta tarra-asioista vaan voit keskittyä olennaiseen omassa liiketoiminnassanne.

Julkinen sektori

Yritysten lisäksi palvelemme laajaa joukkoa julkisen sektorin toimijoita. Merkittävä osa asiakaskunnastamme on valtionhallintoa ja kunnallisia yksiköitä, jotka edustavat aloja terveydenhuollosta liikenteeseen, kulttuurista koulutukseen, maanpuolustusta unohtamatta. Samoin erilaiset järjestöt ja yhdistykset kääntyvät tarra-asioissa puoleemme.

Kustannukset ovat toki tärkeässä roolissa mutta niin on palvelukin. Asiakkaittemme ei tarvitse itse olla tarra-asiantuntijoita, me kyllä autamme: Löydämme oikeat materiaalit laboratorio-olosuhteisiin, tunnemme kirjastojen viivakoodit, teemme voimassaolotarrat kulkulupiin ja jäsenkortteihin, sinetöimme turvallisesti, ratkaisemme tarra-ongelmat – yhdessä kanssasi.