Menu

1.6.2020 / TARRAPAINON KEVÄTTODISTUKSEEN JÄLLEEN KIITETTÄVÄ

Kartoitamme säännöllisesti asiakkaittemme tyytyväisyyttä Karico Oy Tarrapainon toimintaan ja siihen liittyviä odotuksia. Uusimman tutkimuksen myötä saimme taas mukavasti positiivista palautetta ja hyviä kehitysideoita. Vastausprosentti oli erinomainen 34 %.

Asiakaslähtöinen, osaava, joustava, laadukas ja luotettava ovat ominaisuuksia, jotka liitetään mielikuvissa vahvasti Karicoon. Toiminnallisista ominaisuuksista parhaat arvostelut saivat asiantuntemus ja toimitusvarmuus, joiden katsottiin Karicolla olevan erinomaisella tasolla (pisteet 4,5 / 5). Myös asiakaspalvelumme sai runsaasti kiitoksia.

Vertailtaessa muihin tarra- ja etikettipainoihin olivat kaikkien osa-alueiden arviot 4:n tuntumassa asteikolla 1-5 (1=huomattavasti huonompi, 5=huomattavasti parempi). Vastanneista 77 % antoi toiminnastamme kokonaisuutena kouluarvosanaksi kiitettävän (9 tai 10). Hyvin tai melko todennäköisesti Karicon tarratuotteita ja palveluita suosittelisi muille peräti 95 %.

Kiitämme tutkimukseen osallistuneita paitsi ilahduttavan runsaista kehuista myös arvokkaasta avusta kehitystyössämme. Saamamme palautteen perusteella pystymme tunnistamaan ne tekijät, joissa meidän on ponnisteltava kohti yhä parempia tuloksia. Erityisen kiitollisia olimme vinkeistänne palvelu- ja tuotevalikoimamme laajentamiseksi. Pyrimmekin pian saamaan uusia tarra- ja etikettiratkaisuja tyytyväisten asiakkaittemme hyödynnettäviksi.

Arvontaan osallistuneiden joukosta valitsi onnetar kolme voittajaa, joille onkin jo lähetetty 100 €:n Verkkokauppa.com-lahjakortit. Onnittelut vielä kerran!

Tutustu lähemmin tarra-asiakkaittemme kyselytutkimuksen tuloksiin!