Menu
  • Ammattilaisilta se onnistuu!

Tarrapaino, etikettipaino, digipaino….

Monipuolinen osaamisemme juontaa juurensa sähköteknisen teollisuuden vaatimuksista. ABB:n kaltaisia tarra-asiakkaita olemme palvelleet jo yli 40 vuoden ajan. Tänään Karicon tarrat ja etiketit ovat tuttuja muillakin teollisuudenaloilla, kauppaa, logistiikkaa ja julkista sektoria unohtamatta.

Digipainetut tarraetiketit ovat nopeimmin kasvava tuoteryhmämme. Tämä uusinta teknologiaa hyödyntävä tarrapainomenetelmä tarjoaa asiakkaillemme selkeitä etuja: tarra on ratkaisuna entistäkin joustavampi ja taloudellisempi.

Varmat tarratoimituksemme saavat jatkuvasti kiitosta. ERP-järjestelmämme ansiosta tarratilauksesi kulkee sujuvana prosessina tilausvahvistuksesta tuotantoon ja toimitukseen. Jos tarrasi uhkaavat loppua kesken, olet varmaankin vain unohtanut lähettää tilauksesi – tai sitten et vielä ole Karicon asiakas!

Inhimillisyys ja joustavuus kuuluvat meillä pelin henkeen. Kaikkien järjestelmienkin takaa on löydyttävä ihminen, jonka kanssa voit neuvotella ja sopia. Se kaveri, joka huolehtii tarra-asioistasi alusta loppuun.

Yhteistyö ammattilaisten kesken on aina helppoa!