Menu
  • Valitse tyylikäs digipainettu etiketti

KCO etikettitarrat

moniväriset tarraetiketit

Digipainaminen tekee monivärisistä tarraetiketeistä kohtuuhintaisia pienempinäkin sarjoina, sillä painolaattoja ei tarvita lainkaan. Säästöt ovat merkittäviä erityisesti silloin, kun etiketistä tarvitaan lukuisia versioita mutta kutakin vain pieni määrä. Myös joustavuus ja nopeat toimitukset ovat digipainon etuja.

kestävä tarraetiketti

UV-kovetteiset värit ovat kestoltaan erinomaisia. Etikettitarrojen lakkaus tai laminointi on tarpeen vain harvoin, mikä näkyy myös kustannuksissa. Laaja väriavaruus ja erittäin tarkka jälki tekevät valokuva-aiheisista etiketeistä tyylikkäitä ja myyviä.

digipainetut etiketit

Digipainetulla tarraetiketillä erilaisten sesonki- ja kieliversioiden tekeminen käy kätevästi. Samoin uusintapainoksiin tehtävät muutokset on helppo toteuttaa. Etiketteihin voidaan myös lisätä muuttuvaa tietoa esimerkiksi juokseva numerointi.

monikerrostarra tuoteseloste

Monikerrostarra koostuu tarrakalvoista, joiden liimapinnatkin ovat painettavissa. Avattavaan tarraetikettiin saadaan moninkertainen tietomäärä. Se on kätevä ratkaisu myös kampanjatarraan, jonka yksilöllisen arvontanumeron on pysyttävä piilossa ennen ostamista.

Pyydä tarjous etiketeistä!