Menu
  • Suojakalvot, kiinnitysteipit ja eristetarrat

KCO kalvot ja teipit

tarra_1_2

2-puoleinen teippi on kätevä ratkaisu erilaisten osien kiinnittämiseen ja pintojen liittämiseen toisiinsa. Kiinnitysteippi pitää komponentit paikoillaan kokoonpanovaiheessa, lisäksi se sopii mainiosti myös pitkäaikaiseen kiinnittämiseen. Stanssaamme kaksipuoleiset teipit haluamaasi kokoon ja muotoon, toimitukset saat joko rullissa tai arkkeina. 3M:n valikoima tarjoaa lukuisia eri liimavaihtoehtoja.

tarra_2_1

Eristetarrat ja pehmustetarrat valmistamme niin ikään 3M:n materiaaleista. VHB-teippien lujat 2-puoleiset liimat toimivat vaativillakin pinnoilla. VHB-teippi on erinomainen sekä kiinnitystarrana että eristetarrana, sillä se kestää hyvin kosteutta ja liuottimia. Suojatarrat ja liukuestetarrat voidaan tehdä myös Bumpon-tarrasta. Meiltä onnistuu haastavien ja paksumpienkin erikoismateriaalien stanssaus.

karico_bumpontarra

Liimattomia kalvoja kuten Mylar-kalvoa käytetään eristekalvona sähkökojeissa ja -laitteissa. Sähköä eristävät kalvot saat stanssattuna toivomaasi erikoismuotoon. Valikoimaamme kuuluvat myös staattiset kalvot, jotka kiinnittyvät sileään pintaan ilman liimaa. Staattiset kalvot toimivat hyvin esim. lasipintojen ja näyttöjen suojakalvoina tai painettuina vaikkapa lyhytaikaisissa mainoskampanjoissa.

tarra_3_3