Menu
  • Ammattilaisilta se onnistuu!

Referenssit

Tyytyväiset asiakkaat pysyvät. Monien kanssa yhteinen taipaleemme mitataan jo kymmenissä vuosissa. Asiakastyytyväisyydestä saat tarkempia tietoja viimeisimmän kyselymme tuloksista. Kerromme mielellämme lisää yrityksistä ja yhteisöistä, joita olemme auttaneet. Ota siis yhteys tarra- tai etikettiasioissa ja kysy lähemmin!

Tarrapainomenetelmät

Valitsemme eri valmistusmenetelmistämme kuhunkin työhön aina parhaiten soveltuvan tekniikan. Käytössämme on laitteita, joita ei muilta Suomessa löydy. Usein asiakkaiden toiveiden toteuttaminen vaatii myös eri menetelmien luovaa yhdistelyä. Monipuolinen laitekantamme taipuu osaavissa käsissä moneksi.

Prepress-töihin kuuluvan aineiston käsittelyn  teemme kaiken itse. Tämä tekee tarran suunnittelusta kaikille helppoa ja nopeaa.

Digipainaminen mahdollistaa moniväritöiden toteuttamisen taloudellisesti lyhyempinäkin sarjoina, sillä kuvalaattoja ei tarvita. Myös toimitusnopeus ja joustavuus ovat menetelmän etuja.

Kuumapainatuksella saadaan tarkkaa ja tyylikästä jälkeä. Tällä ns. foliopainomenetelmällä pystymme painamaan tarroihin ja etiketteihin myös kiiltäviä metallisävyjä.

Lämpösiirtotulostus on ratkaisumme silloin, kun tarroissasi esiintyy muuttuvia tietoja. Tulostusyksikkö on integroitavissa painolinjaan, jolloin viivakoodit ja muut tulostettavat tarrat voidaan myös laminoida.

UV-flekson painoväreillä on erinomainen pysyvyys. Sekä tarran pohjaväri että muu painatus saadaan tarkasti haluamasi sävyiseksi.

Rotaatiopaino / -stanssaus on tehokas menetelmä volyymituotteiden valmistukseen. Suuri ajonopeus lyhentää koneaikaa, mikä vaikuttaa isoissa määrissä kustannuksiin aivan olennaisesti.

Tasopaino / -stanssaus soveltuu erinomaisesti hieman pienempiin painoksiin. Painotyökalut ovat edullisia ja niiden toimitusajat lyhyitä. Saat siis tarrasi myös varsin nopeasti.

Laminoinnilla tai lakkauksella voimme merkittävästi parantaa kulutuskestävyyttä. Lisäksi se antaa tarrallesi tyylikkään ja viimeistellyn ilmeen.

Jälkikäsittelymme huolehtii siitä, että saat tarrasi järkevän kokoisissa rullissa. Kun käytät laitteeseesi (annostelija / applikaattori / kirjoitin) sopivaa maksimirullakokoa, säästyt turhilta rullan vaihdoilta. Halutessasi voimme leikata tarrasi myös arkeiksi.