Menu
  • Valitse tyylikäs digipainettu etiketti

KCO etiketit

etiketit_1

Digipainaminen tekee monivärisistä tarraetiketeistä kohtuuhintaisia pienempinäkin sarjoina, sillä painolaattoja ei tarvita lainkaan. Säästöt ovat merkittäviä erityisesti silloin, kun etiketistä tarvitaan lukuisia versioita mutta kutakin vain pieni määrä. Myös joustavuus ja nopeat toimitukset ovat digipainon etuja.

2_1502

UV-kovetteiset värit ovat kestoltaan erinomaisia. Etikettien lakkaus tai laminointi on tarpeen vain harvoin, mikä näkyy myös kustannuksissa. Laaja väriavaruus ja erittäin tarkka jälki tekevät valokuva-aiheisista etiketeistä tyylikkäitä ja myyviä.

3_1551

Digipainetulla etiketillä erilaisten sesonki- ja kieliversioiden tekeminen käy kätevästi. Samoin uusintapainoksiin tehtävät muutokset on helppo toteuttaa. Etiketteihin voidaan myös lisätä muuttuvaa tietoa esimerkiksi juokseva numerointi.

monikerros

Monikerrostarra koostuu tarrakalvoista, joiden liimapinnatkin ovat painettavissa. Avattavaan tarraetikettiin saadaan moninkertainen tietomäärä. Se on kätevä ratkaisu myös kampanjatarraan, jonka yksilöllisen arvontanumeron on pysyttävä piilossa ennen ostamista.