Menu
  • Välj en snygg digitaltryckt etikett

KCO digitaltryck

etiketit_1

Digitaltryck gör att flerfärgsetiketter blir förmånliga till och med i mindre upplagor, eftersom man inte behöver tryckplåtar. Besparingarna är betydliga, särskilt om man behöver flera olika versioner av etiketterna men bara ett fåtal av varje variant. Andra fördelar med digitaltryck är att det är flexibelt, med snabba leveranser.

2_1502

UV-tryckfärger är mycket hållbara. Etiketterna behöver bara sällan lackeras eller lamineras, vilket även visar sig i kostnaderna. En bred färgskala och mycket precist utförande gör att etiketter med fototema blir både snygga och säljande.

3_1551

Med digitaltryck är det enkelt att göra olika säsongs- och språkversioner av etiketterna. Det är likaså lätt att göra ändringar för senare upplagor. Det går även att lägga till variabla data på etiketterna, till exempel löpande numrering.

monikerros

Flerbladsetiketter består av etikettfolier där det även går att trycka på adhesivytan. Etiketten kan öppnas och därmed kan du inkludera mångdubbel mängd information. Detta är en praktisk lösning t.ex. för kampanjetiketter där individuella lottnummer ska vara dolda innan man köper produkten.