Menu
  • Omfattande branschkunnande

Bred kunskap om etikettbehov

Vi har mer än 40 års erfarenhet av etikettryck och detta har gjort att vi är väl insatta i de olika branschernas särdrag. Vi känner till kraven för olika användningsmiljöer och processer och är insatta i direktiv och myndighetsgodkännanden. Det är lätt att göra affärer med våra experter

 

Elektriska apparater och maskiner

Typskyltarna och etiketterna inom den eltekniska industrin har ingått i vårt sortiment sedan första början. Denna krävande kundgrupp har lagt grunden för den verksamhetsprincip som vi i dag använder för alla våra kunder. Både våra inhemska och internationella kunder uppskattar den höga kvaliteten, leveranssäkerheten och vår utmärkta kundtjänst.

Vi är väl insatta i märkningskraven för elektriska apparater och maskiner och förstår hållbarhetskrav samt RoHS och Reach. Stränga tidtabeller är också något vi känner till och därför har vi satsat på ett omfattande urval av specialmaterial som vi har på lager. Hos oss får du även UL-godkända etiketter, oavsett om det rör sig om tryckta eller otryckta etiketter.

 

Livsmedel, drycker och naturpreparat

Såväl stora tillverkare som små producenter kan dra nytta av fördelarna med vårt digitala tryck. Besparingarna är betydliga eftersom man inte behöver några tryckplåtar. Med digitalt tryck kan man skapa etiketter även för stora produktfamiljer samt olika säsongs- och språkversioner. Flerbladsetiketter är en lösning för tryck av lottnummer eller när du behöver plats för mer information. Tack vare den korta leveranstiden kan du beställa etiketter till och med i mindre partier.

Etiketter får inte ta slut mitt i allt och rullarna ska fungera i etiketteringsapparater och streckkoderna vid kassor. Dessutom ska etiketterna vara säljande. Vi har i synnerhet fått uppskattning för det fylliga resultatet man får med våra UV-tryckfärger som gör att dina produkter skiljer sig från konkurrenterna. Det är möjligt att understryka det värdefulla intrycket ytterligare med hjälp av metallfärger, till exempel guld. Förmånligt, fungerande, snyggt – det är det recept på framgång som vi erbjuder.

 

Kosmetika, rengöringsmedel och kemikalier

Etiketter som används för kosmetiska produkter ska vara högklassiga, då detta kraftigt påverkar intrycket av kvalitet som man får av produkten. Det går även att öka effektfullheten och uppmärksamhetsvärdet med hjälp av specialmaterial och speciella tryckfärger. Du kan använda dig av våra No Label Look, folietryck i metallnyanser, hologrameffekter och många andra möjligheter.

Kemikalier utgör en helt egen utmaning för etiketter. Våra UV-tryckfärger har utmärkt hållbarhet och vid behov kan trycket även skyddslamineras. Vi använder alltid kraftiga material och kraftigt lim eftersom etiketterna innehåller information som är viktig med tanke på användarens säkerhet. Vi följer med i ändringar som rör lagstiftningen inom branschen och ger även våra kunder råd i dessa frågor.

 

Handel och logistik

Vår expertis inom streckkoder och utskrift har fört oss samman med många aktörer inom detaljhandel, partihandel och import. Vår gedigna erfarenhet används även för etikettlösningar som gäller transport och lagring. Det är lätt att samarbeta med proffs.

Med vår utskriftstjänst får du färdiga streckkodsetiketter, varudeklarationsetiketter och palletiketter med flexibla och snabba just in time-leveranser. Om du väljer att skriva ut själv kan vi leverera lämpliga etiketter utan tryck, pålitligt och i rätt tid. Du behöver inte bekymra dig om etiketterna utan kan koncentrera dig på det väsentliga i din egen affärsverksamhet.

 

Den offentliga sektorn

Förutom företag betjänar vi även ett flertal aktörer inom den offentliga sektorn. En betydande del av vår kundkrets finns inom statsförvaltningen och i kommunala enheter som representerar branscher från hälso- och sjukvård till trafik, från kultur till utbildning, utan att glömma försvaret. Olika föreningar och förbund vänder sig också till oss för sina etiketter.

Kostnaderna spelar förstås en viktig roll, men det gör även betjäningen. Våra kunder behöver inte vara experter på etiketter, utan vi hjälper gärna till: Vi samarbetar med dig för att hitta rätt material för laboratorier, vi är insatta i streckkoder för bibliotek, vi gör etiketter för giltighetstid för passerkort och medlemskort, förseglar på ett säkert sätt och löser problem med etiketter.