Menu
  • Säkerhetsetiketter ger skydd

KCO säkerhetsetiketter

1_3704

VOID-säkerhetsetiketten är en utmärkt lösning för försegling av apparater och förpackningar. När etiketten tas bort visas en VOID-text och det går inte att applicera etiketten igen så att den verkar hel. Med förseglingsetiketter är det lättare för företaget att kontrollera garantiskyldigheter och bytesrätt.

2_3704

Destructible-förseglingsetiketterna lossnar bara i små smulor eller så bryts etiketterna sönder i olika lager. På så sätt kan du på ett effektivt sätt se till att etiketterna inte flyttas från en plats till en annan. De här säkerhetsetiketterna passar även bra för förslutning och permanent märkning.

Fazer_hologrammi

Med hologrameffekt försvårar man på ett fundamentalt sätt förfalskning och olaglig kopiering av etiketten eller produkten. Hologramtryck används ofta för förseglingsetiketter. Hologramfärg kan även användas för att väcka uppmärksamhet på ett snyggt sätt och är ett effektfullt sätt att stärka intrycket av kvalitet.

tuvatarrat_6_5

För säkerhetstryck använder vi ofta specialfärger som inte är synliga med blotta ögat. Etiketten kan t.ex. ha element som bara syns i UV-ljus.