Menu
  • Skyddsfolier och fixeringstejp

KCO folier och tejp

tarra_1_2

Dubbelhäftande tejp är en praktisk lösning för att fästa olika delar och ytor vid varandra. Fixeringstejpen håller komponenterna på plats i monteringsskedet. Dessutom passar den utmärkt även för långvarig fixering. Vi stansar den dubbelhäftande tejpen i önskad storlek och form. Leverans görs i rullar eller på ark. 3M-sortimentet erbjuder många olika limalternativ.

tarra_2_1

VHB-tejpens kraftiga dubbelhäftande lim fungerar även på krävande ytor. VHB-tejpen tål fukt och lösningsmedel väl och passar därför utmärkt både som fixeringsetikett och isoleringsetikett. Halkskyddsetiketter tillverkas oftast av Bumpon-material. Vi klarar av att stansa även utmanande och tjockare specialmaterial.

karico_bumpontarra

Limfria folier som till exempel Mylar används som isoleringsfolie i elektriska apparater och elektrisk utrustning. Folierna isolerar elektricitet och du får dem stansade i specialform efter dina egna önskemål. Vi har även statiska folier i vårt sortiment. Dessa fastnar på släta ytor utan lim. De statiska folierna fungerar väl som skyddsfolier på t.ex. glas och skärmar. I tryckt form passar de även för till exempel kortvariga reklamkampanjer.

tarra_3_3